FITNESSVOORDEELPAS

Goedkoper of zelfs gratis sporten bij Rebel Sport
…

We hebben de Fitnessvoordeelpas bij ons geïntroduceerd. Met de Fitnessvoordeelpas kan je goedkoper of zelfs gratis sporten bij Rebel Sport. Door samenwerking met Nederland’s grootste webwinkels als Zalando, Wehkamp, BOL.com, ect, is het nu mogelijk het sportabonnement te laten sponsoren. Gebruikers van de pas ontvangen de HOOGSTE korting van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels.

Hoe werkt het?Zodra je een aankoop doet bij één van de 2300 webwinkels via de Fitnessvoordeelpas , ontvangt de Fitnessvoordeelpas commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan.  Deze commissie wordt 100% aan jou uitgekeerd en wordt na goedkeuring van je aankoop op jouw Fitnessvoordeelrekening gestort. Deze kan je besteden aan je sportabonnement. Hierdoor wordt het sportabonnement als het ware gesponsord. De commissie komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft op basis van coupons, kortingscodes, etc.

Wil je goedkoper of zelfs gratis sporten bij Rebel Sport, schrijf je dan nu in bij Rebel Sport. Voor meer informatie over de Fitnessvoordeelpas kijk je op www.fitnessvoordeelpas.nl

Delen: