FYSIOTHERAPIE

STTC Fysiotherapie bij Rebel Sport…
 

Sinds 1 maart 2015 is de mooie samenwerking tussen Rebel-Sport en STTC Fysiotherapie gestart op locatie Bunschoten. Enthousiasme en gedrevenheid van beide organisaties biedt een perfecte basis voor deze samenwerking.
STTC is een onafhankelijke praktijk fysiotherapie welke gespecialiseerd is in het werken binnen sportcentra en sportverenigingen. Bij STTC bent u van harte welkom voor diverse behandelingen, zoals o.a. fysiotherapie, manueel therapie, oefentherapie, revalidatie na een sportblessure of operatie en voor een heerlijke sport- of ontspanningsmassage.

STTC is direct toegankelijk zonder verwijzing van de huisarts en is aangesloten bij alle verzekeraars.
Verder is er een gratis inloopmoment. Hierbij wordt er gekeken naar de klacht en besproken of eventuele verdere behandeling nodig is. Daarnaast kunt u terecht voor (korte) vragen, advies of voor bijv. een screening van uw blessure. Ook het aanbrengen van een tape of Medical Taping behoort dan tot de mogelijkheden.

Daarnaast zijn we per 1 oktober 2015 gestart met medisch fitness. Iedereen die (in het verleden) klachten heeft (gehad) en graag onder begeleiding zou willen fitnessen is van harte welkom. Zie onderstaand de tijden voor inloopspreekuren, medisch fitness en contactgegevens.  
 
Tijden inloopspreekuren en medisch fitness:
Di 11.00 – 11.30 inloopspreekuur
Di 20.00 – 20.30 inloopspreekuur
Wo 10.30 – 11.30 medisch fitness
Do 10.30 – 11.30 medisch fitness
 
Contactgegevens:
STTC Spakenburg
Bikkersweg 82
3752 WV  Bunschoten-Spakenburg
033 – 2980013

Contactpersonen:
info@sttc.nu
marjolein@sttc.nu
danny@sttc.nu

Delen: