Over ons

"Wij dagen jou graag uit om tot je uiterste te gaan"
 

Onze gezellige familie sportclub heeft voor alle leeftijden een passende training; van dreumes tot en met senioren!
Trainen op je eigen niveau, je doel halen op een leuke manier, in sfeervolle en trendy ruimtes, onder begeleiding van gediplomeerde trainers, waar FUN, PLEZIER en GEZELLIGHEID voorop staat!
Bij ons kun je terecht voor de vele leuke en pittige groepslessen, fitnesstrainingen in energieke en inspirerende ruimtes, pt-trainingen om samen met jou je doel te halen, een consult bij de fysio of leefstijladvies, lekker ontspannen aan de bar met een cappucino en oppas voor je kindje als jij gaat sporten.
Ons team van instructeurs zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in hun vakgebied waardoor we een enorme kennis hebben onder 1 dak en bieden we trainingen van top kwaliteit. We gaan mee met de tijd en blijven ons ontwikkelen.
Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en jou aanspreken bij je naam vinden wij erg belangrijk!
We willen je plezier laten beleven in je training waardoor je het makkelijker kan volhouden. Wij helpen jou om het uiterste uit jezelf te halen en laten jou ervaren dat bewegen FUN en GEZOND is.
We zijn 6 dagen in de week geopend en bieden een zeer ruim varierend aanbod aan groepslessen voor jeugd en volwassenen, judolessen vanaf 1 jaar, fitness-trainingen, voeding- en leefstijladvies, fast-fit trainingen, small group training, personal training, clinics, outdoortraining, kinderfeestjes en testen. Alle sportruimtes zijn gekoeld door climate control dus zomer of winter de temperatuur is altijd prettig. Ook hebben we kinderopvang in de ochtend voor de sportende ouders zodat je even een ontspannen eigen momentje hebt om je in te spannen ;-)

Om zelf te ervaren wat Rebel Sport allemaal te bieden heeft, ben je van harte welkom voor een rondleiding of maak gebruik van onze gratis dagpas.
Stap gerust bij ons binnen of neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. 

Voel je welkom, voel je thuis! 
Team Rebel Sport

Delen: