Sinterklaasfeest!

Eén groot FEEST bij Rebel-Sport

Op zaterdag 30 november werd bij Rebel Sport het Sinterklaas Club Judo Toernooi gehouden waarbij er 100 judoka’s mee deden. Het was één groot gezellig feest! De Sint en zijn Pieten kwamen langs, iedereen won een prijs en alle kinderen kregen ook een cadeautje.

Het toernooi begon al vroeg op deze hele mooie koude ochtend. Iedereen had er zin in en de judoka’s deden lekker hun wedstrijden totdat de Sint en zijn Pieten binnen kwamen…. De pepernoten vlogen door de zaal en de kids werden helemaal wild. De gezichtjes van de kids zeiden genoeg. Het wedstrijdgevoel was gelijk weg en het werd een heerlijk gekkenhuis. Alle judoka’s deden mee aan de ‘Welkomstdans voor Sinterklaas’ om Sinterklaas te verwelkomen. Toen de rust was terug gekeerd gingen de wedstrijden weer verder. De judoka’s lieten mooie wedstrijden zien aan de Sint & Pieten en aan alle trotse ouders en familieleden. Ze hebben het super gedaan en hebben allemaal een prijs gewonnen. Ook kregen ze een cadeautje van Sinterklaas. Een stoer judo t-shirt met de japanse judotekens erop. We kunnen weer terugkijken op een super gezellig Sinterklaasfeest! We willen onze sponsor Find B.V. , Fam. Koelewijn en Fam. Lammers ontzettend bedanken en de vrijwilligers voor alle hulp! Dankzij jullie was het weer een SUPER geslaagd feest voor iedereen, bedankt!

Arno Rebel: ”Het blijft fantastisch om te zien hoe fanatiek de judoka’s op de mat hun prestaties leveren totdat de Sint en zijn Pieten binnen komen….dan is dat ineens even weg….’heerlijk, één grote gezelligheid! Alle judoka’s gefeliciteerd met jullie mooie prijs!

Delen: