Kinderoppas

Je wilt lekker gaan sporten maar hebt geen kinderopvang? Geen probleem! Op maandag tot en met vrijdag bieden wij een gratis kinderoppas aan in de sportschool. Zo kunnen papa en mama gaan sporten en hoeven ze even niet om te kijken naar de kleine.

Sporten met kinderopvang is wel zo ontspannend

Het leven met kinderen is vaak al een hele sport, maar toch begrijpen wij dat je af en toe ook graag écht naar de sportschool wilt. Maar wat doe je met de kinderen? Als de kinderen nog niet naar school gaan is er een oppas nodig. Een kinderopvang vinden voor een uurtje sporten is soms lastig, daarom bieden wij in de ochtend een gratis kinderoppas aan in de sportschool. Zo kun je genieten van fitness terwijl je gebruikmaakt van onze kinderopvang!

Gratis kinderoppas tijdens de ochtenduren

Wil je gebruikmaken van onze fitness met kinderopvang? Dat kan! Op maandag tot en met vrijdag kun je tussen 08.30 en 11.30 uur terecht bij onze gratis kinderoppas in de sportschool. Als je dit een dag van tevoren even bij ons aangeeft, zorgen wij ervoor dat we jouw kindje(s) tijdens je groepsles vermaken. Houdt er wel rekening mee dat er in de schoolvakanties geen kinderoppas is.

Kom ook naar de fitness met kinderopvang!

Heb je nog vragen of wil je graag komen sporten en gebruikmaken van de opvang? Voor meer informatie over het sporten met kinderopvang kun je contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 033-2985104. Geniet van onze fitness mét kinderopvang tijdens je FunXtion Move It, StrongFit of judoles!

Delen: