Fitness (vrij trainen)dinsdag|08:30 - 11:25 uur|Fitness-zone|

FITNESS bij Rebel Sport

We bieden verschillende fitness lessen aan die onder begeleiding zijn van gediplomeerde instructeurs. Deze groepslessen kun je vinden op ons lesrooster. Ook kun je tijdens onze openingstijden vrijtrainen. Doelgericht  trainen met een op maat gemaakt fitness schema om je doel te bereiken. Daarnaast bieden we ook Bedrijfsfitness: sporten met korting via je werk bij Intenz Gezondheidsplan, alleen of in groepsverband om nader tot elkaar te komen en te zorgen voor een gezonde en nog betere arbeidsproduktiviteit. Small Group Training; fitness training in een klein groepsverband met collega's, trainingsmaatjes enz. Personal Training: training onder begeleiding van een personal coach die jou helpt en stimuleert om je doel te halen. Clinics: een workout in de avond of middag volgen met je collega's, vrienden, als uitje enz. om nog beter tot elkaar te komen en een leuke ontspannen dag/avond te hebben.
Wil je begeleid worden bij afslanken dan kunnen we je daar ook bij helpen door samen met jouw je levenstijl aan te passen en voedingsbegeleiding te geven waardoor jij weer heerlijk in je vel gaat zitten. We doen regelmatig een weegmoment, we gaan kijken of we je voedingspatroon moeten aanpassen, we gaan effectief bewegen enz.

Om je doel nog beter te bereiken op de juiste manier en niveau bieden we verschillende testen aan:
-Health check: Met deze test wordt de algemene fitheid getest dmv. cardio en spier oefeningen. Daarnaast wordt ook de bloeddruk, vocht gehalte, vetmassa enz. gemeten. Met de resultaten van deze testen wordt een persoonlijk op maat sportprogramma gemaakt. Met dit programma ga je ongeveer 6 weken mee trainen en na die 6 weken wordt er een vervolg test gedaan om zo op de juiste manier je doel te bereiken.
-Cardioscan: Is dé toekomst in preventieve gezondheidszorg. Deze cardiotest geeft je inzicht in je bloeddruk, hartconditie, stresslevel (CSI), levensverwachting, vetpercentage (BMI) en je algehele conditie met een gratis voedingsadvies. De BodyCheck kan in een vroeg stadium hart- en gezondheidsrisico's opsporen en hierop reageren, zodat risico's kunnen worden verminderd. Indien nodig kan je door gestuurd worden naar je huisarts met de verslagen van je hartscan om verdere stappen te ondernemen. Met deze resultaten wordt er een speciale training bepaald. De meting doet geen pijn, heeft geen bijwerkingen en duurt ongeveer 15 minuten.
-Voedingsadvies: samen kijken we naar jouw voedingspatroon om te zorgen dat jij jouw doel gaat halen.
-Intake gesprek: Deze wordt verplicht wanneer een klant medische klachten heeft of de klant geeft het aan bij inschrijving om daar gebruik van te maken. 
Bel ons gerust of kom langs en dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen om jouw doel te bereiken!

Wat neem ik mee!
- handdoek
- makkelijk zittende kleding
- evt. een warm truitje na afloop
- een bidon met vulling, vulling is ook te verkrijgen aan onze bar, zie onze actiedrank... 

"DrankActie" Rebel Sport:  ...Bidon vulling met sportdrank €1,-
(Een "natuurlijke" sportdrank deze is opgebouwd uit eiwitten met vitamines en mineralen en bevat weinig calorieën.)
Delen: