Judo amersfoort

✓ Trainen op je eigen niveau ✓ Gediplomeerde trainers ✓ Sfeervolle en trendy ruimtes

Meld je nu aan voor het leukste judo in heel Amersfoort! Bij sportschool Rebel Sport hebben we verschillende soorten judo voor iedere leeftijdsgroep. Wil je als senior ook lekker fit en vitaal blijven? Doe dan mee met onze senioren judo en sport je fit!

Fit met judo in Amersfoort

Als senior is het belangrijk om regelmatig te bewegen of een sport uit te oefenen. Onze groepsles senioren judo is hier uitermate geschikt voor. Met judo werk je onder andere aan je motorische vaardigheden, kwetsbaarheid en zelfvertrouwen. Deze veelzijdige sport is dan ook zeer aan te raden voor senioren. Met judo blijf je, ook op latere leeftijd, fit genoeg om alles te doen wat je graag wilt.

Schrijf je nu in voor onze sportschool en doe mee aan onze groepslessen

Inschrijven

Gezellig samen sporten met senioren judo

Naast dat sporten natuurlijk bevorderlijk is voor je conditie, is onze senioren judo ook erg sociaal. Elke vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur vult onze Budo-zone zich met enthousiaste senioren, klaar voor de volgende uitdaging. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van onze judo in Amersfoort. Wij nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan onze groepsles om te kijken wat je er van vindt.

Deelnemen aan senioren judo

Voor de jongere generatie hebben wij tevens tuimeljudo beschikbaar. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan onze groepsles senioren judo in Amersfoort? Of heb je misschien een blessure en vraag je jezelf af of je kunt deelnemen aan de senioren judo of een andere groepsles? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 033-2985104. Wij helpen je graag om je sportdoelen te behalen!

Inschrijven

Delen: