Funxtion move it

✓ Trainen op je eigen niveau ✓ Gediplomeerde trainers ✓ Sfeervolle en trendy ruimtes

Doe nu mee met FunXtion Move It en sport jezelf in 30 minuten helemaal fit! Met deze intensieve groepsles hoef je geen uren meer in de sportschool door te brengen, en bereik je voor je het weet al je fitnesssdoelen.

Schrijf je nu in voor onze sportschool en doe mee aan onze groepslessen

Inschrijven

FunXtion Move It: de leukste manier om te sporten!

Heb jij het al gehoord? FunXtion Move It is dé nieuwe hype in onze regio! Heb je geen tijd om jezelf urenlang in het zweet te werken in de sportschool? Doe dan gewoon mee met onze groepsles FunXtion Move It en bereik al je sportdoelen in 30 minuten.

De fun van fitness

Tijdens deze groepsles komen al je belangrijkste spiergroepen aan bod in slechts 30 minuten. De speciale FunXtion Move It mat beschikt over verschillende zones. Iedere zone brengt een andere spiergroep aan bod, wat ervoor zorgt dat je aan het einde van de les weer helemaal fit bent. Wij brengen de fun terug in de nieuwe fitness!

Wat neem ik mee?

Voor een geslaagde FunXtion Move It les neem je de volgende spullen mee:

  • Een handdoek.
  • Comfortabele kleding.
  • Eventueel een trui voor na afloop.
  • Een bidon met vulling. Vulling is ook verkrijgbaar aan onze bar, zie onze actiedrink.

Sport je fit met FunXtion Move It

Ben je benieuwd geraakt naar onze groepsles FunXtion Move It of een van onze andere lessen zoals StrongFit of judo? Meld je dan nu aan voor de groepsles op een van de 7 momenten in de week. Of doe mee met onze FunXtion Abs en FunXtion Puls lessen. Gebruik de app of bel ons op telefoonnummer 033-2985104. Kom ook en daag jezelf uit!

Inschrijven

Delen: